HTML

Pilisszántói Faluvédők

Hírek, információk, vélemények Pilisszántóról a Faluvédő Egyesület gondozásában

Friss topikok

Linkblog

Szombaton Bolhapiac!

2011.05.24. 10:47 :: szekertabor

Régi mániám, hogy községünkből alapvetően hiányzik a  PIAC. Az a hétvégi közösségi tér, ahol nem csak az áru és a pénz cserél gazdát, hanem információk és pletyka is, ahol találkozni és beszélgetni lehet. Mivel egy valódi piac kialakítása és engedélyeztetése költséges mulatság, ezért természetesen adja magát a gondolat, hogy legalább bolhapiacot kellene időnként szervezni. Ezért is töltött el különösen nagy örömmel, hogy hosszú szünet után valaki ismét felvállalta a megszervezését. 

 Május 28-án délelőtt ismét bolhapiac lesz Pilisszántón, a Faluházban és szép idő esetén előtte is. Mindenki eladhatja, elajándékozhatja vagy elcserélheti feleslegessé vált, megunt, vagy maradék holmijait: játékokat, könyveket, sportszereket, ruhákat, dísztárgyakat, stb.

Helypénz nincsen, a résztvevők maguk gondoskodnak a kirakodáshoz szükséges ponyváról, kisasztalról, és a nyakukon maradó holmik elszállításáról.

A vonatkozó rendeletek értelmében nem szabad árusítani kozmetikai-, vegyi-, élelmiszernek vagy gyógyszernek minősülő terméket, dohányárut, lőfegyvert, lőszert, jövedéki terméket, vagy kereskedelmi mennyiségű árut.

Gyülekezés, kipakolás 8 órától lesz.

A program támogatói:
Pilisszántó Község Önkormányzata
Faluvédő Közhasznú Egyesület Pilisszántó 

Szólj hozzá!

Címkék: közösség piac

A bejegyzés trackback címe:

https://pilisszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr842928292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása