HTML

Pilisszántói Faluvédők

Hírek, információk, vélemények Pilisszántóról a Faluvédő Egyesület gondozásában

Friss topikok

Linkblog

Ősszel újra bolhapiac!

2011.06.06. 10:49 :: Falvédő

 A május 28-i alkalom olyan ígéretesen indult, hogy Fodor Réka és a szervezők már neki is vágtak a szeptemberi bolhapiac előkészítésének. Magam is kint voltam, és sikerült is eladnom egy kuriózumszámba menő préselt lemez emlékkeresztet és egy dísztányért. Mindez persze csak részben ellensúlyozta azt a rengeteg kacatot és értékes holmit, amit összevásároltunk a többiektől. Volt, aki 5 Ft-ért szórta ki a megunt játékfiguráit, volt, aki sodronyfeszítőket és bútorgombokat adott el, és volt, aki nagyobb értékű háztartási gépeket és autóalkatrészeket hozott. Hatalmas volt a könyvkínálat, sokféle divatáru és babaholmi közül is lehetett válogatni.

A szép időben mindenki szóba tudott elegyedni a többiekkel, ismerősök találkoztak és beszélgettek egymással. A jó hangulatú együttlétnek csak a déli vihat vetett véget, amikor már amúgy is kezdtünk szétszéledni.

Tanulságképpen elmondható, hogy a helyszín megválasztásakor olyan területet érdemes választani, amin a szombat délelőtti bevásárlók kénytelenek áthaladni. Ebből a szempontból az a járdasziget tűnik a legalkalmasabbnak, ahol a karácsonyi fenyő szokott állni, vagy esetleg a járda menti rész a Hivatal előtt.

Célszerű a piacozóknak is minden árat jól láthatóan feltüntetni, hogy a vásárlók kedvet kapjanak az alkudozáshoz. Így elérhetjük, hogy a kellemes délelőtti piacozáson még többen legyünk.

A következő alkalom időpontja várhatóan 2011. szeptember 10-e lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: közösség piac

A bejegyzés trackback címe:

https://pilisszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr182961134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása