HTML

Pilisszántói Faluvédők

Hírek, információk, vélemények Pilisszántóról a Faluvédő Egyesület gondozásában

Friss topikok

Linkblog

Március 15. - gyerekszemmel (május 1-től még több képpel!)

2012.03.30. 12:02 :: Falvédő

Március 15-én délután kicsiket és nagyokat várt a pilisszántói paplakban a Magocska játékműhely. A Faluvédő Egyesület támogatásával és Somlai Nikolett vezetésével gyerekeknek szóló kézműves foglalkozás került megrendezésre. Egy programsorozat első alkalma volt ez, melyre izgatottan készültek a szervezők és a segítők. A munkaszüneti nap szabad délutánja vajon elhozza – e a gyerekeket, szülőket, kíváncsiak lesznek-e a meghirdetett programunkra?

 

A programon résztvevő – várakozáson felüli létszámú – gyerekek és felnőttek együtt kézműveskedtek, mesét hallgattak, a Lovasterápia Központ vezetőivel és segítőivel együtt lovagolhattak. Az együtt-lét perceiről az alább megtekinthető képek hűen tanúskodnak.

 

Köszönjük a szervezőknek, és segítőknek, Terike óvónéninek, Roxánának, Annának, és nem utolsósorban Nikolettnek, a program vezetőjének.

 

Várunk mindenkit szeretettel a Magocska játszóműhely következő, természetvédelmi alkalmára április 14-én szombaton 10 órakor, ahol Tarján Barna fog mesélni a madarakról, azok életéről. 

 

Kispál Mónika

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: közösség kultúra ünnep nevelés

A bejegyzés trackback címe:

https://pilisszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr464349929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása