HTML

Pilisszántói Faluvédők

Hírek, információk, vélemények Pilisszántóról a Faluvédő Egyesület gondozásában

Friss topikok

Linkblog

Vasúti csatlakozó személyszállítás önerőből

2012.01.24. 16:09 :: szekertabor

 

Személyszállítás indul próbaüzemben

Pilisszántó és Pilisvörösvár-vasútállomás
viszonylatban

reggel 06-09 óra között.

jelentkezni az alábbi számon lehet:

0630-333-3727

Megfelelő számú jelentkező esetén a szolgáltatás munkanapokon állandó lesz!

 

 

Régóta ábrándozom arról, hogy Pilisszántónak végre lesz csatlakozó buszjárata a vasúthoz. Egyedüliként a 10-es főút térségében Pilisszántó az egyetlen település, amelyiknek nincsen busz-vasút átszállóhelye (a legközelebbi vasútállomás is tíz perc járásra van a buszmegállótól). Ennek megfelelően a menetrendeket sem hangolták össze. A gyerekeimnek reggelente negyed hétkor kell elindulniuk, hogy fél 8-ra Piliscsabára érjenek, mivel a 6.40-es buszról nincsen idejük elérni a 7 órás vonatot. Így közel fél órát ácsorognak a vasútállomáson hóban, esőben, szélben.

A Volánbusz mindeddig elzárkózott a helyzet orvoslásától, ezért egy kezdeményező szellemű fiatalember saját kezébe vette a dolgot. Reméljük, sikerrel jár. Arra bíztatok mindenkit, hogy próbálja ki.

1 komment

Címkék: közlekedés iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://pilisszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr413744493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása