HTML

Pilisszántói Faluvédők

Hírek, információk, vélemények Pilisszántóról a Faluvédő Egyesület gondozásában

Friss topikok

Linkblog

Elektronikai hulladékleadás csütörtök-pénteken

2011.05.17. 22:04 :: Falvédő

A héten lesz elektronikai hulladék gyűjtés itt a faluban. 3 napig itt lesznek, lehetne ez egy nagyszabású akció, talán csökkenne az árokba hordott szemét is!

 

 

 

 

 

 

Hozza vissza, újrahasznosítjuk!

Gondos kezekben az elektronikai hulladékok újrahasznosíthatók.

Mit?

Háztartási nagy gépek (mosógép), háztartási kisgépek (hajszárító), szórakoztató elektronika, számítógépek, barkácsgépek, FÉNYCSÖVEK, FÉNYFORRÁSOK 


Mikor?

2011. május 19-20-án 14.00-18.00 óráig!

2011. május 21-én (szombaton!) 8.00-13.00 óráig!

 Hol?

Pilisszántó, a volt Plébánia udvarán!


Minden elhasznált, a háztartásban használatos, épségben lévő és fő alkatrészekkel rendelkező elektromos és elektronikai készülék térítésmentesen leadható. Hozza a gyűjtés helyszínére, ne dobja a kukába!

A leadható mennyiség háztartási mennyiségre vonatkozik (néhány darab). Cégektől, vállalkozásoktól, közintézményektől nem áll módunkban elektronikai hulladékot befogadni.

 

Saubermacher Magyarország Kft.

1 komment

Címkék: környezetvédelem hulladék

A bejegyzés trackback címe:

https://pilisszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr682912350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OK72 2011.05.23. 14:58:33

Ha netán ebben az időben nem sikerült leadni az elromlott elektronikai készüléket, bármikor megtehetjük Pilisvörösváron a Szabadság u. 1. sz alatt lévő Elektrodokki-háztartási gépek szaküzletében. Tel: 29-330-533
süti beállítások módosítása