HTML

Pilisszántói Faluvédők

Hírek, információk, vélemények Pilisszántóról a Faluvédő Egyesület gondozásában

Friss topikok

Linkblog

Egészséges magyar élelmiszerek versenyképes áron

2011.05.07. 10:03 :: Falvédő

Érdekes honlapra bukkanhatunk a Magyar Családellátó címén. Néhány magyar termelő és feldolgozó összefogásából egy olyan hálózat született, amely a minőségi élelmiszerek gyártását összekapcsolta a magyar agrárkultúra felvirágoztatásának igényével, kiiktatva a főleg külföldi kézben lévő nagykereskedelmi és kiskereskedelmi értékesítési láncokat. Ahogyan honlapjukon fogalmaznak:

Mindenki, aki a Magyar Családellátók termékeit vásárolja, magyar emberek, gazdák, feldolgozók megélhetését, életben maradását segítik.

Lehet tőlük venni gyümölcs- és zöldségleveket, tésztákat, mézeket, savanyúságokat, lekvárt, és még sok minden mást. Pilisszántói kapcsolatuk: Mák Flóra, 0620/380-9054, pilisi.magyarelelem@gmail.com

Várjuk mindazok kommentjeit, akik már kipróbálták ezt a lehetőséget, hogy milyenek a tapasztalataik.


 

Szólj hozzá!

Címkék: élelmiszer agrárium

A bejegyzés trackback címe:

https://pilisszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr642884428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása