HTML

Pilisszántói Faluvédők

Hírek, információk, vélemények Pilisszántóról a Faluvédő Egyesület gondozásában

Friss topikok

Linkblog

2011. Év Védőnője

2011.04.26. 19:43 :: Falvédő

UPDATE

Mint arról más forrásból már értesülhettünk, kistelepülési védőnő kategóriában Ágnes nyerte el az Év védőnője megtisztelő címet. Gratulálunk a jól megérdemelt díjhoz!

 

Itt az alkalom, hogy lelkes védőnőnk, Kertész Ágnes mellett egész Pilisszántó kiálljon!

 

 A Magyar Védőnők Egyesülete

megalakulásának 20. évfordulója alkalmából,

 

 

 a Kismama magazinnal karöltve  megalapítja az 

Év Védőnője díjat.

Kérjük, segítse megtalálni a 2011. Év Védőnője díjra érdemes védőnő kolléganőt, jelölje Ön is Kertész Ágnest!

A szavazók között a Kismama Magazin ajándékokat sorsol ki!
   
A pályázat keretében a szakmai bírálók mellett neves közéleti szereplőkből álló zsűri és a gondozottak, vagyis az Önök szavazatai alapján választják ki azt a három védőnőt, akiknek odaítélik az Év Védőnője díjat.
Három kategóriában osztják ki a díjat: egy-egy kistelepülést, kisvárost és nagyvárost ellátó védőnőt kívánnak jutalmazni.
A szavazás során Önnek lehetősége van szavazni egy védőnői tanácsadói közösségre is, amelyet szintén jutalmazni szeretnének, kérjük, a közösségre is szavazzon a weboldalon!
A beérkezett történetek, jelölések alapján szeretnék bemutatni azt az áldozatos munkát, amelyet a védőnők – sokszor nehéz körülmények között – végeznek a lakosság egészségének megőrzése érdekében. A védőnői munka nem látványos, hisz mindig egy-egy személyre-családra  irányul, a hivatását áldozatosan végző védőnő nem kerül a kirakatba, csupán akkor, ha valami hiba csúszik a tevékenységébe.

Jelölés >>>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pilisszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr292857496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása