HTML

Pilisszántói Faluvédők

Hírek, információk, vélemények Pilisszántóról a Faluvédő Egyesület gondozásában

Friss topikok

Linkblog

Ünnepélyes megnyitó

2011.02.27. 21:00 :: Falvédő

Örömmel tudatjuk minden kedves érdeklődővel, hogy a Faluvédő Közhasznú Egyesület Pilisszántó hivatalosan is bejegyzésre került. Első teendőink között van az információáramlás kiszélesítése, e célból indítjuk ezt a blogot is.

Szándékaink szerint ez afféle második nyilvánosságként működne, de kötetlenebb, lazább formában, mint a szerkesztett kiadványok, vagy a falu hivatalos honlapja (mely egyébként jelenleg egyáltalán nem elérhető).

Akinek tehát Pilisszántót érintő, közérdeklődésre számot tartó hírei, információi vannak, az juttassa el hozzánk a santov@indamail.hu címre, és mi blogunkon közzétesszük. Remélhetőleg közös munkánknak köszönhetően idővel mindenki ezt a blogot fogja olvasni, ha friss szántói hírekre vágyik.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pilisszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr662695935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szantogyuri 2011.03.02. 13:41:29

Gratulálunk!Sok sikert!

kabraham 2011.03.04. 20:26:45

Jó lenne tudni, hogy kik azok a "hozzánk", akikhez el lehet juttatni az észrevételeket. Kik alapították az Egyesületet, kik a tagjai, hol lehet elolvasni az alapító okiratot, hogyan lehet esetleg belépni, szóval jó lenne egy kicsit informatívabb tájékoztatás.

Ábrahám Katalin Krisztina
süti beállítások módosítása